Pengedar Shaklee Aktif Bintulu Ready Stock 0178200204

Pengedar Shaklee Aktif Bintulu Ready Stock 0178200204. Hai semua, saya Claire Chin berasal dari Kota Kinabalu, Sabah dan kini sedang bekerja di Bintulu, Sarawak. Saya mula mengambil suplemen Shaklee apabila terkena ekzema di bahagian muka. Ubat doktor hanya mampu untuk mengawal ekzema tersebut dan sebaik saja ubat habis, ekzema datang kembali dengan lebih teruk sehinggalah saya mengalami antibiotic-resistance! Dengan ubatan doktor + suplemen Shaklee ekzema di muka akhirnya kering setelah lebih 4 bulan dan saya meneruskan pengambilan suplemen Shaklee untuk menghilangkan parut ekzema 🙂

 

 

Pengedar Shaklee Aktif Bintulu Ready Stock 0178200204

Pengedar Shaklee Aktif Bintulu Ready Stock 0178200204

 

Pengedar Shaklee Aktif Bintulu Ready Stock 0178200204

Dengan berpegang kepada prinsip untuk menolong lebih ramai yang memerlukan, saya mula menceburkan diri dalam perniagaan Shaklee sebagai pengedar Shaklee. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke rumah (COD) di kawasan Bintulu, manakala kawasan/negeri lain penghantaran dengan bas/ pos laju/ Gdex. Kebanyakan produk saya adalah ready stock.

 

 

 

Sekiranya anda tercari-cari produk Shaklee ataupun berminat untuk memulakan bisnes Shaklee, bolehlah menghubungi saya melalui talian di bawah. Saya akan memberikan konsultasi terbaik dan mencadangkan suplemen yang bersesuaian dengan keadaan anda. Anda juga boleh add saya di Facebook dan juga like & follow Facebook Page saya untuk info kesihatan dan info Shaklee:

 

Claire Chin (ID 1229721)

Whatsapp/Call: 0178200204

FB Page: @MySHakleeJourney

FB: Claire Chin

Pengedar Shaklee Bintulu (COD), Sarawak, Sabah dan seluruh Malaysia (Pos laju/GDex)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *